Digitaal Jaarabonnement

Bedankt dat u kiest voor een jaarabonnement op vakantieblad de Amelander. Het abonnement gaat direct in na betaling en verificatie. Na betaling van € 13,50 (per jaar) ontvangt u automatisch de link in uw mailbox en kunt u op elk gewenst moment ons blad lezen.

Wij sturen u automatisch een bericht zodra het volgende nummer online staat. U ontvangt dit bericht op elke donderdag voordat het blad verschijnt. In de agenda op onze website kunt u lezen wanneer de verschijningsdatum van de eerstvolgende Amelander is.

Een maand voor het aflopen van de abonnementsperiode ontvangt u van ons een mailtje. In dit mailtje wordt aangekondigd dat het abonnement op de Amelander wordt verlengd en dat het abonnementsgeld van uw bankrekeningnummer wordt afgeschreven.

Wilt u het abonnement verlengen dan hoeft u niets te doen.

Wij danken u nogmaals voor het abonneren op ons blad en zullen er alles aan doen om nu en in de toekomst aansprekende verhalen te maken over Ameland.

FAQ – Abonnement

U kunt de pagina's vergroten via uw scroll-muis of via de + en - loep . Of op volledige pagina zetten door rechtsonder de knoppenbalk op het derde icoontje van rechts te klikken (de 4 pijlen-icoon).

Ja, u kunt het blad als PDF downloaden door rechts onder het blad op de 'i' te klikken en te kiezen voor download PDF file.

Scroll naar boven