Nieuw Bord onthuld in Haven van Ameland

De Eilandhopper Route van Ameland naar Schiermonnikoog en Terschelling nu aangegeven Ameland, Nederland.
De haven van Ameland markeert een nieuw hoofdstuk in de maritieme geschiedenis met de onthulling van een informatief bord dat de Eilandhopper-route naar Schiermonnikoog en Terschelling aangeeft. Gelegen in de Waddenhaven Ameland Nes, dient dit bord als een cruciale aanwijzing voor reizigers die de unieke eilanden willen verkennen.

Met deze toevoeging aan de haveninfrastructuur wordt het voor bezoekers en bewoners van Ameland nog gemakkelijker om hun reis te plannen en te genieten van de prachtige omgeving van de Waddenzee. Het bord biedt essentiële informatie over vertrektijden en routes voor de Eilandhopper-service, die een onmisbare schakel vormt in het verkennen van de omliggende eilanden.

Het plaatsen van dit bord onderstreept niet alleen de toewijding van Ameland aan het bevorderen van toerisme en connectiviteit tussen de Waddeneilanden, maar benadrukt ook het belang van het behoud van deze unieke natuurlijke omgeving.

“We zijn verheugd om dit nieuwe bord te introduceren in de haven van Ameland,” aldus Tsjerk Hesling Hoekstra, schipper/eigenaar van de Willem Jacob en medevennoot van Eilandhopper. “Het biedt een duidelijke en toegankelijke manier voor reizigers om de Eilandhopper-service te gebruiken en de pracht van onze Waddeneilanden te verkennen. Dit is een belangrijke stap in het vergroten van de toegankelijkheid en het bevorderen van duurzaam toerisme in onze regio.”

Het bord is strategisch geplaatst op een prominente locatie in de Waddenhaven van Nes Ameland en biedt een welkome aanvulling op de infrastructuur van de haven. Of het nu gaat om een dagtocht of een langer verblijf, de Eilandhopper biedt een unieke manier om de diversiteit en schoonheid van de Waddeneilanden te ervaren.

Voor meer informatie over de Eilandhopper-service en vertrektijden, kunnen geïnteresseerden terecht op www.eilandhopper.nl of neem contact op met Titia Schuil, organisator Eilandhopper.

Titia Schuil, Organisator Eilandhopper
050-211 0832
info@eilandhopper.nl
www.eilandhopper.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven