Museumnacht 30 september 2023

In het kader van de Museumnacht worden in heel provincie Fryslân activiteiten georganiseerd, het Natuurcentrum te Nes doet hier uiteraard aan mee! In de avond van 30 september 2023 wordt het event ‘Vleermuizen & uilen: braakballen pluizen’ georganiseerd. Deelnemers gaan met één van onze natuurgidsen mee op fietstocht om vleermuizen en uilen te spotten. Tijdens de tocht moeten natuurlijk wel opdrachten uit een opdrachtenboekje worden gemaakt, die krijg je vooraf van de gids. Na de tocht gaan we samen braakballen uitpluizen in het practicumlokaal, wordt er een film afgespeeld over vleermuizen en is er de gelegenheid om een hapje/drankje te kopen.

Deelname is gratis, we starten om 19:00 uur bij het Natuurcentrum! Het complete programma duurt ongeveer tot 23:00 uur. Alleen aanhaken bij het braakballen pluizen is ook een optie, kom dan rond 21:00 uur bij het Natuurcentrum.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven