Zomerconcert DODO & friends

In augustus geeft DODO & friends een zomerconcert. Dit vindt plaats in het sfeervolle proeflokaal van de Amelander Bierbrouwerij. Badgasten en eilanders zijn van harte welkom. Aanvang 20:00 uur. Toegang vrij, gift na afloop.

De concerten van DODO & friends zijn hartverwarmende ontmoetingen vol nieuwe en herkenbare muziek. Na optredens tijdens de Kunstmaand en bij diverse Amelander evenementen gaat DODO door met een zomers repertoire! Vol liedjes die het hart raken en muziek die je in beweging brengt.

De muzikanten zijn deze zomer te gast in het sfeervolle proeflokaal van de Amelander Bierbrouwerij aan de Smitteweg te Ballum. De muzikanten brengen in dit bruisende decor hits en evergreens, uit binnen- en buitenland. Van Million reasons tot Zonder jou. Diverse instrumenten klinken, waaronder viool, fluit, piano en gitaar.

DODO bestaat uit eilandbewoners Jelmer Kooistra en Anne-Meta Kobes. Tijdens de concerten in de Amelander Bierbrouwerij spelen zij samen met Ingrid de Vries, Ammie Kooiker en Jester Nynke Schoustra.

Zomerconcert DODO & friends
Zaterdag 12 augustus 2023
Aanvang 20.00 uur
Locatie: Amelander Bierbrouwerij, Smitteweg 6, Ballum
Toegang vrij, gift na afloop

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven