Vernieuwde PLUS Hollum klaar voor heropening

Op woensdag 1 februari heropent Coop Hollum aan de Olfert Pieter Lapstraat 4 als PLUS Hollum. Naast een nieuwe indeling met een uitgebreid versaanbod en veel aandacht voor lokaal, biologisch en Fairtrade, is de winkel van alle moderne services voorzien. Met de introductie van zelfscan en online boodschappen bestellen zet de supermarkt nog meer in op het winkelgemak van de klant.
 
De supermarkt is niet ingrijpend verbouwd, maar wel volledig gerestyled. Daarnaast zet PLUS Hollum in op service en gemak. Supermarktmanager Ernst-jan Freie: “We hadden nog geen mogelijkheden om zelf boodschappen te scannen en af te rekenen. Dat hebben we straks wel: zowel handscanners als zelfscankassa’s. Hierdoor hoeven klanten niet meer in de rij voor de kassa te staan, maar kunnen ze eenvoudig zelf afrekenen. En natuurlijk blijven er ook gewone kassa’s.” 
 
Veel aandacht voor vers en lokaal
Eerlijke producten voor een eerlijke prijs krijgen een hoofdrol bij PLUS Hollum. De winkel is gevuld met veel vers: het assortiment groenten, fruit en brood is groter dan voorheen. Daarnaast blijft er aandacht voor producten van lokale partijen.
 
Online boodschappen bestellen
Ook nieuw: vanaf de opening kunnen klanten hun boodschappen ook online bestellen via plus.nl en deze thuis laten bezorgen of zelf ophalen in de winkel. “Dat is heel bijzonder, want we zijn de eerste supermarkt op het eiland waar je online kunt bestellen”, vertelt Ernst-jan trots.
 
Een minuut gratis winkelen
Op de feestelijke openingsdag – woensdag 1 februari om 9:00 uur – heet de supermarktmanager en zijn team iedereen van harte welkom om te komen kijken. De eerste 200 klanten krijgen een taart cadeau en er zijn mooie prijzen te winnen bij de openingsloterij, waaronder een minuut gratis winkelen. Ernst-jan: “Het vaste team staat klaar om de service en kwaliteit te bieden die de klant van ons gewend is. We kijken er met z’n allen naar uit om iedereen straks te verwelkomen in onze mooie winkel.”
 
Fusie tussen Coop en PLUS
Sinds begin 2022 zijn Coop en PLUS gefuseerd. Een gevolg van de fusie is dat alle Coop supermarkten gefaseerd worden omgebouwd naar PLUS winkels. In drie jaar tijd veranderen ruim 300 winkels van kleur: het oranje van Coop wordt het groen van PLUS. In 2022 was het de beurt aan de eerste 80 winkels. En in 2023 verbouwen we winkels in rap tempo verder, waaronder dus PLUS Hollum.
 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven