Vakantiepark Klein Vaarwater opent eerste padelbaan op Ameland

De allereerste op Ameland én ook de primeur op alle Waddeneilanden. Sinds een maand is de eerste padelbaan op de Waddeneilanden een feit! Vakantiepark Klein Vaarwater ruilt een van de tennisbanen in voor een prachtige outdoor padelbaan. De baan is te huur voor parkgasten, Amelanders, maar ook voor toeristen die niet op het vakantiepark verblijven. Eigen rackets en ballen meenemen mag, maar dit is niet nodig, deze zijn bij de huur van de baan inbegrepen

De sport padel

De opkomende sport, een mix tussen tennis en squash wordt steeds populairder in Nederland. De sport wordt gespeeld met vier personen in teams van twee spelers (twee personen kan ook, dan wordt het enkelspel). De regels en puntentelling zijn bijna gelijk aan tennis, maar bij padel mogen de spelers de omringende gaas- en glaswand gebruiken voor het maken van punten.

Meer sportfaciliteiten op het park

Op Klein Vaarwater is naast padel nog veel meer te beleven op het gebied van sport. Het park beschikt over een tennisbaan, een zwembad, fitness, midgetgolfbaan en bowling.

Bekijk meer informatie over de nieuwe baan op: www.kleinvaarwater.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven