QR-code en Ipad

Rond deze tijd van het jaar zouden de temperaturen toch een iets behaaglijker vorm moeten gaan aannemen. Ik weet niet hoe het u vergaat maar de afgelopen dagen had ik echt een trui nodig om een beetje warm te blijven. We hebben zelfs de verwarming aangezet om het in huis behaaglijk te krijgen. Jammer dat juist in deze periode met veel vrije dagen en lange dagen het zo koud is. Natuurlijk hoort het bij Nederland maar je wilt graag een terrasje pakken of lekker lang buiten zitten. Door deze lage temperaturen is er ook vrijwel geen dagtoerisme. Toch rekenen we op betere tijden. Maar juist dan, wanneer het drukker wordt ontstaat het volgende probleem: te weinig medewerkers in de horeca.

Horeca-creatievelingen hebben hiervoor de volgende oplossing bedacht, het invoeren van de QR-code of Ipad om bestellingen door te geven. Een bijzondere vondst maar ik heb toch liever een persoonlijke bediening. Wellicht heeft u nog een idee om dit laatste probleem op te lossen. We rekenen ook op betere tijden voor wat betreft de evenementen. De komende maanden kunnen festivalgangers op Ameland hun hart weer ophalen. Rondje Ameland, Bootwateren, MadNes, Roggefestival en ongetwijfeld ben ik er nog een paar vergeten. Reden genoeg om, ondanks het weer en de Ipad, toch een dagje naar Ameland te komen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven