Lekker uitwaaien

Soms is het goed om alle beslommeringen achter je te laten en lekker uit te waaien als je daar de gelegenheid toe hebt. Ons eiland is bij uitstek een omgeving waar je tot rust kunt komen.

De wind door je haren, de voorjaarszon op je huid, lekker op een terrasje genietend van een drankje. Toen wij nog niet op Ameland woonden was dit ook voor ons een regelmatig terugkerend patroon. Voor onze noodzakelijke retraite gaan wij nu naar de wal. De omgekeerde wereld! Toch voelen wij ons bevoorrechtte mensen. Je loopt zo even naar het strand, de duinen of de bossen. Je luncht in het weekend op een zonovergoten terras. Je hebt eigenlijk alles bij de hand om even te ontspannen.

Het leven op Ameland is minder hectisch. Zodra je op de boot stapt voel je een deken van rust. Lekker weg van alle hectiek en weer even tot je zelf komen. De zee ruiken, het wad ervaren als iets unieks. Dat overkomt ons elke keer als we weer naar Ameland reizen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven