Kom langs!

Het Waddenfonds organiseert samen met Streekwerk – onderdeel van het Iepen Mienskip Fûns van de Provincie Fryslân – op 19 en 20 april op Ameland een informatiebijeenkomst over de subsidieregelin-gen waarvoor bedrijven, belangenorganisaties, verenigingen en lokale overheden zich kunnen aanmelden.

De bijeenkomst is op dinsdag 19 april ’s avonds om 20.00 uur – inloop vanaf 19.30 uur – in Natuurcentrum Ameland in Nes, en is vrij toegan-kelijk. Op woensdagochtend 20 april tussen 9.30 -11.30 uur kunnen in het gemeentehuis in Ballum concrete projectideeën direct worden doorgesproken met medewerkers van het Waddenfonds en Streek-werk. Hiervoor moet vooraf een afspraak worden gemaakt via de web-site van het Waddenfonds.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven