5e Openbare Partij vergadering Ameland één

Op 12 februari hebben onze kandidaten het verkiezingsprogramma huis-aan-huis bezorgd over het eiland. Op 2 maart is het nog twee weken te gaan tot aan de gemeenteraads-verkiezingen en organiseert AmelandEén haar 5e Openbare Partij Vergadering. Het hele AmelandEén team is weer beschikbaar voor het beantwoorden van vragen en om in gesprek te gaan over het verkiezingsprogramma en actualiteiten. We hebben deze avond een korte agenda met veel ruimte voor inbreng vanuit de zaal.

Agenda:

Opening en inbreng onderwerpen

Stel je vragen aan AmelandEén

Nadere kennismaking kandidaten

Ingebrachte onderwerpen

Gesprek verkiezingsprogramma/-onderwerpen

Sluiting

De vergadering is via livestream te volgend. Ga naar www.amelandeen.nl en klik op ‘livestream

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven