Dag van de mantelzorg

Het Vrijwilligers Steunpunt organiseert in samenwerking met de gemeente Ameland op 10 november een middag voor mantelzorgers. Wij willen mensen bedanken voor de zorg die wordt gegeven aan iemand die dat hard nodig heeft. Nu worden de mantelzorgers in de watten gelegd. Tijdens deze middag zijn ook medewerkers uit het gebiedsteam aanwezig om vragen te beantwoorden of een luisterend oor te bieden. Aanmelden kan via onderstaande gegevens. Heeft u vervoer en/of vervangende zorg nodig dan regelen wij dit graag voor u. Ook dieetwensen horen wij graag van tevoren. Denkt u eraan dat er bij deze activiteit een coronatoegangsbewijs (QR code) nodig is. Aanmelden voor 4 november via Klant Contact Centrum tel. (0519)555555 of gebiedsteam@ameland.nl
Ook als u niet geregistreerd staat maar wel mantelzorger bent, bent u van harte welkom!

Wanneer: woensdag 10 november

Waar: Hotel de Jong, Nes

Programma:

15.30 – 15.45 uur inloop

15.45 – 16.00 uur opening door wethouder Piet IJnsen

16.00 – 17.00 uur op pad met elkaar*

17.00 – 17.15 uur tweede instroommoment

17.15 – 18.45 uur warme maaltijd met aan het eind een leuke attentie voor de deelnemende mantelzorgers

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven