Wagenborg stopt met inzet watertaxi’s

Met ingang van 1 september 2020 stopt Wagenborg Passagiersdiensten met de inzet van watertaxi’s op de trajecten Ameland-Holwerd v.v. en Schiermonnikoog-Lauwersoog v.v.. Met het in de vaart nemen van de sneldiensten, is de vraag naar watertaxi’s teruggelopen. Voor reizigers die graag snel van en naar de eilanden willen, is de sneldienst dan ook een prima alternatief.

Om nog beter in te spelen op de wensen van de reizigers, zal Wagenborg Passagiersdiensten het aantal afvaarten van de sneldiensten op beide trajecten de komende jaren verder uitbreiden. De sneldiensten zetten passagiers in 20 minuten over. De schepen bieden plaats aan 48 passagiers en varen volgens een vaste dienstregeling. Reizigers kunnen hun plek aan boord gemakkelijk via de website van Wagenborg Passagiersdiensten reserveren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven