Anke Wijnia exposeert bij Galerie November

Vanuit haar Atelier in de binnen-stad van Dokkum ontvangt Anke vele opdrachtgevers uit het hele land. Ze stelt haar Atelier in de weekenden open en geeft er lessen. Model- en portretschil-derkunst hebben haar grootste liefde. Kenmerkend voor Anke’s werk zijn de vlotte schildertoets, het warme kleurenpalet en de gelaagde opbouw, waarbij portret, model en het landschappelijke ontstaan vanuit de ondergrond.

Bovenal heeft zij het vermogen om diepe emotie op het doek vast te leggen. Anke werkt met een diversiteit aan materialen en ze maakt zowel vrij werk als in opdracht. Naast haar lessen kunt u een workshop bij haar volgen op diverse bijzondere locaties in het land. Haar werk wordt inmiddels veel geëxposeerd en ze heeft opdrachten uit binnen- en buitenland.

Nieuwsgierig? Anke haar werk is in de maand augustus te zien en te koop bij Galerie November, Bure-weg 2 in Nes op Ameland. Een deel van haar serie Modellen op het Wad en in het Water zullen daar te zien zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven