Ti jdelijke verruiming terrassen en sluitingstijden horeca

De horeca heeft wekenlang de deuren moeten sluiten. Daardoor hebben de bedrijven een belangrijke periode gemist en een groot deel van hun omzet. Het ziet ernaar uit dat cafés en restaurants op 1 juni de deuren onder voorwaarden weer voorzichtig openen en dat terrassen weer gebruikt kunnen worden. De voorwaarden hebben tot gevolg dat de horeca maar met een beperkte capaciteit kan draaien. Daarom heeft de horeca toestemming gekregen om tijdelijk de openingstijden van de terrassen  te mogen verruime van 01.00 naar 02.00 uur. 

Voor alle regelingen geldt dat de leefbaarheid niet in het gedrang mag komen. Afstemming met de (directe)omgeving is dan ook belangrijk. Dit is een verantwoordelijkheid van de ondernemers zelf. Uitgangspunt bij alle maatregelen blijft dat de geldende noodverordening, de brancheprotocollen en de RIVMrichtlijnen worden nageleefd en dat de veiligheid en openbare orde gehandhaafd blijven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven