Actieplan anderhalvemeter-economie

De gemeente is in gesprek met veel verschillende partijen om gezamenlijk tot een plan te komen voor de anderhalvemeter-economie op Ameland. Per dorp of gebied brengen ondernemers, maatschappelijke organisaties en de gemeente de risico’s en knelpunten in kaart en worden afspraken gemaakt over eventuele extra maatregelen om de anderhalve meter afstand te kunnen waarborgen.

Ondernemers werken vaak met brancheprotocollen; waar nodig worden deze specifiek gemaakt voor de Amelandse situatie. Zo willen we samen de economische motor van het eiland weer op gang brengen en tegelijk de verdere verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk tegengaan. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven