23 april: Opnames van Ameland

Voor Fryslân fan Boppen vliegen twee weken lang drones boven Friesland om beelden te maken. Vanuit de lucht worden mooie, hartverwarmende en positieve visuele steunbetuigingen vastgelegd die inwoners, bedrijven en andere organisaties vanuit eigen tuin of vanaf hun eigen terrein aan anderen mee willen geven, bijvoorbeeld met een spandoek of andere creatieve uitingen. Hiermee laat Friesland zien dat het ook in deze tijd een heel mooie en bijzondere provincie is met een sterke en betrokken mienskip. Het betreft een initiatief van Friese burgemeesters en de provincie Fryslân en de organisatie is in handen van LF2028.

De drones vliegen volgens een bepaalde route op donderdag 23 april boven de dorpen op de Waddeneilanden. Boven de dorpen op Ameland worden tussen 11.00 en 15.00 uur opnames gemaakt. Voor de inwoners en ondernemers op Ameland en op de andere Waddeneilanden is dit een unieke kans om op een bijzondere manier een positieve boodschap over te brengen aan onze gasten, die nu niet hier kunnen komen. Iemand een hart onder de riem steken of gewoon even zwaaien kan natuurlijk ook. De beelden van Ameland zullen op vrijdag 24 april te zien zijn op Omrop Fryslân en op de website van de Leeuwarder Courant.

De exacte route en nadere informatie kunt u vinden op de website van Omrop Fryslân en op de website van de Leeuwarder Courant.

Actie aanmelden Wilt u meedoen? Een actie of uiting aanmelden kan op de website van Omrop Fryslân en de Leeuwarder Courant. Een actie om anderen een hart onder de riem te steken, dient uiteraard binnen de grenzen van alle voorzorgsmaatregelen tegen de verspreiding van corona plaats te vinden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven