Rabobank sponsor van loopevenementen in de regio

Rabobank Drachten Noordoost Friesland verbindt zich de komende jaren als sponsor aan zowel de Dokkumer Bonifatiusloop als de Amelander Adventurerun en Tussen Slik en Zand. De Rabobank is trotse sponsor van een aantal grote loopevenementen in de regio.

Directievoorzitter van Rabobank Drachten Noordoost Friesland Durk Mous, Casper van de Kamp van Sporteiland en Rogier Peters van Dokkum Bonifatiusloop zetten op maandag 9 maart hun handtekening onder de sponsorcontracten.

De samenwerking tussen de Rabobank en genoemde partijen illustreert het coöperatieve en maatschappelijke karakter van de Rabobank. De Rabobank is betrokken bij en verbonden met de lokale leefomgeving met als doel samen te werken aan een dynamische woon- en werkomgeving en versterking van de regio als geheel. Loopevenementen in april, oktober en december

Rabobank Drachten Noordoost Friesland is trotse sponsor van de grote loopevenementen die Sporteiland en Dokkum Bonifatiusloop organiseren in de regio. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven