Start Buren geeft Energie

In Buren zijn vrijwilligers begonnen met het maken van warmtescans van woningen. Woensdagavond 26 februari was er een informatie- en ideeënbijeenkomst (een zogeheten ‘charrette’) in Hotel De Klok in Buren. Daar konden inwoners van Buren van gedachten wisselen over energiebesparing en over het aardgasvrij maken van hun woning.

Alle woningeigenaren en huurders in Buren ontvangen kosteloos een warmtescan van hun woning. De scan is kosteloos en wordt gemaakt vanaf buiten. U hoeft er niets voor te doen; alleen zorgen dat de verwarming op kamertemperatuur ingesteld is. Op basis van de scan kunt u zien waar uw huis warmte verliest en waar u met isolatie geld kunt besparen.

De warmtescans kunnen alleen bij koud weer worden gemaakt. De scans zijn een onderdeel van de actie Buren geeft Energie, georganiseerd door Dorpsbelang Buren en de gemeente.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven