Een trui voor de burgemeester

Op vrijdag 7 februari, Warmetruiendag, kreeg burgemeester Leo Pieter Stoel een fijne, warme trui van echte Amelander wol cadeau, gemaakt door Yvonne Spoelstra en mede aangeboden door Louise Molenaar namens Amelands Produkt.

Afgelopen november werd de Amelander wol gecertificeerd als Amelands Produkt; het is daarmee het eerste non-food product in het aanbod van het eiland. Amelander wol is gegarandeerd afkomstig van Amelander schapen en wordt na het spinnen op Ameland verwerkt.

De Warmetruiendag is een initiatief om mensen te inspireren iets te doen tegen energieverspilling. Met een warme trui aan en de verwarming een graadje (of twee) lager, bespaar je in de winter serieus energie: zes procent per graad temperatuurverlaging. Lees meer op www.warmetruiendag.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven