75 jaar bevrijding Ameland

Dit jaar staan we stil bij het beëindigen van de Tweede Wereldoorlog, 75 jaar geleden. We vieren dat we sindsdien weer in vrijheid leven. Wist u dat Ameland pas op 3 juni 1945 is bevrijd? Daar willen we graag aandacht aan besteden. Onder de regie van de gemeente Ameland is een werkgroep WOII, samen met onder andere dorpsbelangen, muziekverenigingen en musea, de plannen aan het uitwerken voor een groots bevrijdingsfeest.
Heeft u nog foto’s van voor, tijdens of na de bevrijding op Ameland en wilt u die foto’s met ons delen? Dan kunt u dit sturen naar Gerlof Molenaar via g.molenaar@knid.nl of naar Aleida Edes via aleidaedes@amelandermusea.nl. Uw medewerking wordt zeer op prijs gesteld.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven