Influencers bezoeken Waddenzee Werelderfgoed

De campagne Holland National Parks is gestart met een bezoek van zo’n 20 internationale journalisten en influencers. Samen met Nationaal Park NLDelta en Nationaal Park Hollandse Duinen wordt UNESCO Waddenzee Werelderfgoed middels deze campagne internationaal onder de aandacht gebracht. De influencers, voornamelijk gericht op duurzaam reizen, hebben zich latenverrassen en inspireren door de Nederlandse Waddenkust.
 

De campagne is een samenwerking tussen het Nationale Parkenbureau en NBTC Holland Marketing. Doel is de toerist die op zoek is naar bijzondere natuurbelevenissen te inspireren en uiteindelijk te verleiden tot een bezoek aan een van de gebieden: Nationaal Park NLDelta, Waddenzee Werelderfgoed en Nationaal Park Hollandse Duinen. Voor Visit Wadden is dit het eerste grote internationale persmoment, waarbij Marketing Groningen, Merk Fryslân en Holland boven Amsterdam nauw met elkaar samenwerken.
 
 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven