Fotoboek van Flying Focus over de Wadden

Eind deze maand verschijnen vier nieuwe fotoboeken van Flying Focus over de Wadden, zodat de ‘TVTAS’ serie over de 5 Nederlandse Waddeneilanden nu compleet is. Twee jaar geleden publiceerde luchtfotobedrijf Flying Focus al een fotoboek over Vlieland. 
 

Luchtfotograaf Herman IJsseling vliegt voor zijn bedrijf Flying Focus wekelijks vanaf Texel over de Wadden op weg naar opdrachten door heel Nederland of op de Noordzee en heeft de unieke gelegenheid het gebied onder alle omstandigheden het jaar rond te kunnen fotograferen.
 
Van het mooiste werk van de laatste jaren is nu een selectie gemaakt en in boekvorm uitgegeven. De selecties tonen de eilanden in wintertijd, de natuurgebieden op een zomeravond, bloeiend zeekraal in september tot aan een najaarsstorm in de zeegaten.
 
Het formaat van de boeken is 23×23 cm en ze zijn voorzien van een harde kaft.
De boeken zijn te bekijken en te bestellen via www.flyingfocus.nl en liggen vanaf 24 juni in de boekhandel.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven