Zaag je eigen kerstboom

Zoals ieder jaar hebben wij kerstgroen. Halverwege december ligt het kerstgroen klaar bij de Werkschuur in Nes en op het Zwanenplein in Hollum. Maar dit jaar hebben we ook wat nieuws. Om nog meer de kerstkriebels te krijgen kan men zelf aan de slag. Vlakbij de BP plas staan mooie boompjes die prima gebruikt kunnen worden als buitenboom of voor kerstgroen. Dus een uitgelezen kans om aan de slag te gaan.

Op 14 en 15 december is men van harte welkom om kerstbomen en kerstgroen te zagen. Lekker struinen rondom de BP plas, overleggen welk boompje het gaat worden en dan afsluiten met warme chocolademelk. Prima ingrediënten voor een gezellige middag.

Waar en wanneer

De keet staat bij de BP plas, langs de Verbindingsweg, tegenover het Ballumerbos. Daar zijn we op bovengenoemde dagen tussen 13:00 en 16:00 uur. Wij zorgen voor de werkhandschoenen en het gereedschap. Dus pak een zaag en ga gezellig met de hele familie aan de slag!

Met zoveel groene kerstbomen en -takken moet het toch helemaal goedkomen. We wensen iedereen veel plezier met de voorbereidingen en voor straks gezellige feestdagen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven