MSA Open Source Academy

Na het besluit van de Amelandse Gemeenteraad (alle fracties voor, behalve Ameland’82 tegen) dat op basis van een persoonlijke vergunning, MSA Modelspoor de activiteiten aan de Achterdijken 28-001 en 28-002 mag uitoefenen.
Na dit besluit heeft de directie besloten om MSA Modelspoor op te delen in: JT-Miniworld,en Model Spoor Adviesbureau (MSA), gevestigd op de Achterdijken 28-001.

De reden voor de opsplitsing is dat het adviesbureau, dat al sinds 2012 gevestigd is op de Achterdijken, zijn werkzaamheden in de toekomst normaal kan blijven uitoefenen. 

Verder zal MSA zich gaan toeleggen op adviezen en ontwerpen van interfaces op basis van Unix/Linux, (Solaris, Ubuntu, Debian, Apache, Python) IDE, C++, PHP, Java, MySQL, Netbeans, Arduino, BeagleBone, Raspberry, Picaxe, UART Full duplex netwerken. Deze technieken vinden hun toepassingen bij I/O gerelateerde interfaces en Robot technieken. 

Bovendien is er recent met de Gemeente Ameland overleg geweest dat MSA op continue basis gratis professionele opleidingen, inclusief gebruik van computers, elektronica en lesmateriaal, beschikbaar wil gaan stellen voor een beperkt aantal (telkens max. 5) jongeren van Ameland. 

Deze jongeren kunnen dan, door zelf aangeleerde kennis, technische computer en programmeer technieken leren zodat ze een toekomst kunnen vinden in deze wereld waar alleen al in Nederland de komende 5 jaar ruim 35000 plaatsen beschikbaar komen. Deze gratis activiteit wordt dan ondergebracht in de “MSA Open Source Academy”

Voor meer inlichtingen kunt u contact opnemen met:
Jan A. Theulings MSA
Achterdijken 28-001
9163 JV Nes Ameland
email: info@modelspoor-aviesbureau.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven