Uitnodiging ledenbijeenkomst OPA

Het bestuur van het Ondernemers Platform Ameland nodigt u van harte uit voor de bijeenkomst op 19 november a.s. in hotel Hofjker om 20.00 uur. Voor deze bijeenkomst hebben we wethouder Theo Faber uitgenodigd om ons meer te vertellen over de Economische Visie, de gemeentelijke vervoersvisie en de langere termijn visie voor wat betreft de vaargeul.

Uiteraard willen we graag van hem weten hoe hij de samenwerking ziet met het Ondernemers Platform Ameland.
 
Tijdens het tweede deel van de avond vertelt het bestuur van de stichting Eigen Veerdienst Ameland over hun initiatieven om te komen tot een eigen veerdienst.
 
Als laatste spreker hebben we uitgenodigd Judith Kok van de Waddenvereniging. Zij vertelt over hun plannen voor een cursus ‘Gastheer van de Waddenzee Werelderfgoed’. De bijlage met alle informatie vindt u op onze website.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven