Minisymposium

De Waddenacademie organiseert op 19 november 2018 van 14.30 uur tot 18.00 uur in de Panoramazaal van de Achmeatoren in Leeuwarden het minisymposium ’10 jaar werken aan kennis voor een duurzame toekomst van de Wadden’.
Voor de pauze zijn er korte presentaties van Jouke van Dijk, Katja Philippart en Bas Eenhoorn gevolgd door een forumdiscussie met als panelleden Henk Staghouwer, Lutz Jacobi, Jouke de Vries en Bert Wassink.

Na de pauze zal Sybilla Dekker, voorzitter van de door de KNAW ingestelde externe evaluatiecommissie Waddenacademie 2018, het rapport van de evaluatiecommissie overhandigen aan Greetje van den Bergh, vicevoorzitter van de Raad van Toezicht van de Waddenacademie.
 
 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven