Openluchtviering 2018

Het is inmiddels een prachtige traditie geworden: Iedere laatste zondag van juli komen velen, eilanders en gasten, bij elkaar om onder het blauwe hemeldak en meestal bijgelicht door een stralende zon de eredienst te vieren. Ook dit jaar hopen we weer op een hele mooie viering. Het thema van dit jaar luidt: ‘Vroege vogels’. Vogels –denk alleen al maar aan de duif! – spelen een belangrijke rol in de verhalen van de Bijbel.

We zullen deze dienst, eenmaal comfortabel neergestreken en genesteld op onze stoelen, vanaf het grasveld achter museum Nobel in Ballum vieren en meemaken en meegenomen worden op de vleugels van de klanken van bluegrass band ‘The Dôbbe Pickers’. We gaan zingen als lijsters en nachtegalen met Alef Wiersma achter het keyboard en Johan Dul begeleidt op zijn gitaar de kinderen in een kwinkelerend lied. Ds. Sijbrand Alblas en Ds. Afke Boezewinkel gaan voor in de dienst.

Voor de kleintjes is er oppas en voor de grotere kinderen een speciale kindernevendienst onder de lommerrijke bomen.

Dus komt allen: op zondag 29 juli aanstaande. Heel vroeg hoeft u niet uit de veren want de dienst start om 10.00 uur.

Plaats: Grasveld achter Museum Nobel aan de Camminghastraat in Ballum.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven