Zomerexpositie Fotografe Anja Brouwer

‘Wild! van Afrika’, heet de nieuwe zomerexpositie in de St. Clemens RK kerk in Nes op Ameland. Gedurende de maanden juli en augustus hangen er fraaie foto’s van amateurfotografe Anja Brouwer. Geboren en getogen op Ameland en veelvuldig met haar camera op het eiland te vinden. Omringd door natuur is haar grote passie voor natuurfotografie ontstaan.

Sinds 2001 kwam Afrika in beeld en is de exposante ondertussen in Tanzania, Kenia, Namibië, Kameroen, Zimbabwe en kort geleden in Zuid-Afrika geweest. ‘Ik ben wild van Afrika én het wild’, aldus de fotografe. Anja Brouwer heeft in 2016 de Frans Lanting Photo Award WNF gewonnen en zeer recentelijk de Groene Camera (categorie zwart-wit). De foto-expositie is dagelijks te bezichtigen van 14.00 tot 17.00 uur.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven