Tweede druk boek ‘Ameland, tussen Pinkegat en Borndiep’

Het is een mooi moment als er een tweede druk uitkomt van een boek. Joke Mosterman had, samen met haar man Theo, die het overgrote deel van de foto’s voor het boek maakte, er jaren aan gewerkt. Helaas hebben we Theo deze tweede druk niet meer in handen kunnen geven. Wel heeft hij het manuscript nog gezien en genoten van de foto’s, die van voor naar achter van zijn camera kwamen.

Dat troost ons enigszins. Wat blijft zijn de herinneringen aan het speurwerk naar verhalen en foto’s van het boek, waaraan ze met zoveel plezier gewerkt hebben. In de Amelander het uitgebreide intervieuw met Joke Mosterman.

Het boek is te verkrijgen via de boekhandels of online te bestellen via info@deamelander.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven