Open Watersportdag 2018 Catamaran Club Ameland

Op zondag 29 juli 2018 wordt de Open Watersportdag 2018 georganiseerd op het Sûd-West strand van Ameland. Tijdens deze Open Watersportdag wordt de Catamaranwedstrijd om de Vooruitgang II Trofee gezeild. Deze Trofee wordt beschikbaar gesteld door Wagenborg Passagiersdiensten B.V. en zal worden uitgereikt door de directeur de heer Ger van Langen.

Programma
Vanaf 12.00 uur worden er diverse watersportgerelateerde activiteiten gehouden op het strand en in de zee voor het Clubhuis van de CCA. De horeca onder leiding van De Griffel is open voor onze gasten van 12.00 tot 18.00 uur. Er staat een horecatent op het strand.

Meevaren met de roeiboten van Ameland
De roeiboten vertrekken vanaf steiger Nes en arriveren rond 13.00/13.30 op het strand. Vanaf 14.00 uur kan men meevaren/roeien.

Beachvolleybaltoernooi
Om 12.00 uur start het beachvolleybaltoernooi, onder begeleiding van Jacob Russchen en z’n team. De prijsuitreiking is 16.30 uur in de horecatent.

Outdoor Beach Clubs Nes
Van 12.00 tot 17.00 uur staan er twee Outdoor Beach Clubs uit Nes op het strand. Beach Ameland: Archery tag, kitesurf demo, kajakken en stand-up-peddle (sup). Ameland Adventure: Strandzeilen & klimmen met kratjes. Elke club geeft demo’s en informatie over hun activiteiten, die normaliter worden gegeven op het Noordzeestrand van Nes, ter hoogte van paal 10.

Schatgraven
Het recreatieteam van Koudenburg organiseert het schatgraven. Deze activiteit is alleen voor kinderen tot en met twaalf jaar.

De Vooruitgang II Trofee
Op deze dag zeilen we om de Vooruitgang II Trofee. Deze Regatta is een zeilwedstrijd van de Catamaran Club Ameland, geleid door de zeilcommissie van de CCA. Prijsuitreiking om 16.30 uur in de horecatent. De Trofee wordt beschikbaar gesteld door Wagenborg Passagiersdiensten B.V. en zal worden uitgereikt door de directeur, de heer Ger van Langen.

Parachutespringen op het strand
Vanaf 16.00 uur landen enkele zeer ervaren parachutespringers op het strand voor de Cat Club.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven