Nieuwe Partij kiest voor AmelandEén

‘De Nieuwe Partij’ gaat deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018 onder de naam: AmelandEén. AmelandEén staat voor een begin, samen, eenheid, één doel en voorop lopen. Bijvoorbeeld één in duurzaamheid of één in gastvrijheid. Er spreekt ambitie én verbinding uit. Het is vooral ook een naam die vrij geïnterpreteerd mag worden.

De betekenis ligt wat dat betreft in de invulling die een ieder er zelf aan geeft.

Afgelopen week zijn de naam en de statuten van AmelandEén vastgelegd bij de notaris en de Kamer van Koophandel. Ook is de partij nu officieel aangemeld bij de gemeente voor deelname aan de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018. Begin november maakte de partij al de namen van de bestuursleden en de concept kandidatenlijst bekend (verwijzing persbericht 1-11-2017).

In het decembernummer van ‘De Amelander’ een uitgebreid interview met lijsttrekker Theo Faber jr.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven