Workshop “Projectplannen schrijven en Crowdfunding”

Via het Iepen Mienskipsfûns hebben al veel stichtingen en verenigingen op Ameland steun ontvangen voor plannen die de leefbaarheid op uw eiland versterken. Ongetwijfeld leven er nog veel meer ideeën. Sommige mensen vinden het echter lastig om hun idee om te zetten in een plan met begroting en dekking. Herkent u zichzelf daarin?

Dan nodigt Streekwerk Waddeneilanden u uit om deel te nemen aan de workshop “Projectplannen schrijven en Crowdfunding”.

U krijgt informatie en tips om een goed projectplan te schrijven waarmee u subsidies en fondsen kunt aanvragen. Ook wordt u uitgelegd wat “crowdfunding” precies is en hoe u dat kunt inzetten voor het realiseren van een project.

Deze workshop wordt gehouden op dinsdag 28 november a.s. in Natuurcentrum Ameland in Nes, Strandweg 38, van 14.30 uur – 21.00 uur. Deelname en diner zijn gratis. 

U kunt zich aanmelden vóór maandag 27 november a.s. via m.verduijn@fryslan.frl. We ontvangen naast uw naam en e-mail adres ook graag uw mobiele telefoonnummer en de stichting en/of vereniging die u vertegenwoordigt. Wacht niet te lang, er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Bij een overschrijding van het deelnemersaantal zullen wij zoveel mogelijk verschillende stichtingen en verenigingen in de gelegenheid stellen deel te nemen. Na aanmelding ontvangt u het programma.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven