Peter Pot wordt directeur Dominicanenklooster

Wethouder Peter Pot wordt directeur van het Dominicanenklooster in Zwolle. Dat wordt vandaag bekend gemaakt door het klooster. Zijn nieuwe functie houdt in dat Peter na de gemeenteraadsverkiezingen van maart volgend jaar niet zal terugkeren als wethouder op Ameland.

De wens van het bestuur van het Dominicanenklooster was dat Peter zijn functie zou aanvaarden per 1 januari 2018. In goed overleg met de fractie van Ameland ’82 is afgesproken dat Peter tot 1 februari fulltime aan het werk zal zijn op Ameland. In de maanden februari en maart zal dit parttime zijn en vanaf 1 april start Peter in zijn nieuwe functie.

Tot de verkiezingen blijft Peter Pot dus in functie als wethouder en zet hij zijn werk met enthousiasme voort. ‘Ik wil graag mijn klus afmaken’, zegt Peter. ‘Ik wil een bijdrage leveren aan de bestuurlijke stabiliteit op Ameland en blijf dat met plezier doen tot aan de verkiezingen.’

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven