Workshop “Projectplannen schrijven en Crowdfunding”

Via het Iepen Mienskips Fûns hebben al veel stichtingen en verenigingen op Ameland steun ontvangen voor plannen die de leefbaarheid op uw eiland versterken. Ongetwijfeld leven er nog veel meer ideeën. Sommige mensen vinden het echter lastig om hun idee om te zetten in een plan met begroting en dekking.

Herkent u zichzelf daarin?

Dan nodigt Streekwerk Waddeneilanden u uit om deel te nemen aan de workshop “Projectplannen schrijven en Crowdfunding”. U krijgt informatie en tips om een goed projectplan te schrijven waarmee u subsidies en fondsen kunt aanvragen. Er wordt u uitgelegd wat “crowdfunding” precies is en hoe u dat kunt inzetten om een project te realiseren.

Deze workshop vindt plaats op woensdag 3 mei a.s. in Clubhuis De Toel in Nes (Kardinaal de Jongweg 31), van 14.15 uur tot 21.00 uur. Deelname en diner zijn gratis.

U kunt zich aanmelden vóór maandag 24 april via m.dykstra@fryslan.frl. Wacht niet te lang, er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Bij een overschrijding van het deelnemersaantal zullen wij zoveel mogelijk verschillende stichtingen en verenigingen in de gelegenheid stellen deel te nemen. Na aanmelding ontvangt u het programma.

In de periode van 1 tot 24 mei kunt u weer aanvragen voor het Iepen Mienskips Fûns indienen. Heeft u hierover nog vragen, dan kunt u deze stellen op 4 mei van 09.00 tot 11.30 uur bij hotel Hofker. Wel graag van te voren aanmelden op genoemd emailadres.

Voor overige vragen kunt u contact opnemen met Durk Holwerda (058 – 292 5812) of Marieke Dykstra (058 – 292 5576). Of u kunt mailen naar m.dykstra@fryslan.frl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven