Workshop Mandala tekenen

Na een succesvolle workshop vorig seizoen waarin Garda Meerdink ons meenam in de materie van het Mandala tekenen is zij op deze avond opnieuw aanwezig om ons de rust en het gevoel van innerlijke expressie te laten ervaren.

Wat is Mandala? Dit is een woord uit het Sanskriet, een taal uit het oude Indië en betekent wiel of cirkel, een symbool van oneindigheid met een binnen- en een buitenwereld. Elke vorm van de Mandala biedt via de symbolen zijn eigen inzicht aan en draagt zijn eigen energie uit.
Teken mee en laat je inspireren door je pen-beweging en misschien kan je eigen Mandala wat over jezelf vertellen.

Datum: Vrijdag 19 mei 2017 – Tijd: 20.00 uur
Locatie: Consistorie Hervormde Kerk Ballum – Leidster: Garda Meerdink

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven