Rechter geeft gemeente Ameland gelijk

De bouwstop die is opgelegd door de gemeente Ameland aan Roompot is terecht opgelegd. Roompot was naar de rechter gestapt om de bouwstop te betwisten. Zij heeft geen gelijk gekregen.

Roompot was al begonnen met het grondwerk en het plaatsen van Chalets maar hier heeft de gemeente terecht een stokje voor gestoken. Roompot is van mening dat de chalets terecht op deze wijze mogen worden geplaatst maar de rechter is van mening dat deze bouwerken zonder wielen geen chalets zijn. Zij moeten terstond van hun plaats kunnen worden gereden en zonder wielen is dit niet mogelijk. Roompot voert aan dat wielen alleen maar roesten en zodoende zijn weggelaten.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven