Dansvoorstelling Rixt van het Oerd, gebaseerd op de legende

Het is voor Ameland uniek, wat ze doet: Anita Polet studeert MBO artiest dans in Leeuwarden sinds augustus 2014. Op zaterdag 13 mei om 19.00 uur presenteert ze haar afstudeerproject op Ameland: de dansvoorstelling Rixt van het Oerd. Daar doen de kinderen van het eiland aan mee.

Anita Polet geeft in ‘de Toel’ in Nes iedere donderdagmiddag les aan deze Amelander kinderen, eerst uit de groepen 4 t/m 6 en daarna uit de groepen 7 t/m 8. Alle 21 kinderen zullen meespelen in de dansvoorstelling. De hoofdrollen zijn voor de Dansgroep ‘De Meisjes’ uit Leeuwarden, die ook wel optreden voorafgaand aan theatervoorstellingen in de Harmonie in Leeuwarden. Anita Polet zelf zal op de avond van 13 mei te bewonderen zijn in een solodans.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven