Milieustraat voortaan iedere zaterdag open

De milieustraat was in de periode van april tot en met oktober naast maandag, dinsdag, woensdag en donderdag ook op zaterdag geopend. In deze proefperiode is gebleken dat de openstelling op zaterdag door u wordt gewaardeerd. Daarom is besloten om vanaf november de milieustraat definitief iedere zaterdag te openen.

De openingstijden van de milieustraat zijn:

Maandag tot en met donderdag: 13.30 – 15.30 uur
Zaterdag: 10.00 – 12.00 uur

Bij de milieustraat kunt u terecht met al uw afval. Voor de tarieven kijkt u bij milieustraat Ameland. De milieustraat vindt u aan de Verbindingsweg 31 tussen Nes en de Ballumerbocht. Wilt u meer weten? Dan kunt u contact opnemen met het Klant Contact Centrum via telefoonnummer (0519) 555 555 of info@ameland.nl.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven