Schoonste strand van Nederland

Geniet u ook altijd van de mooie en schone stranden op Ameland? Tot en met zondag 21 augustus kunt u op www.supportervanschoon.nl stemmen op uw favoriete strand in de verkiezing ‘Schoonste Stranden Top 10’, georganiseerd door NederlandSchoon in samenwerking met de ANWB. Uw waardering en die van de ANWB-inspecteurs bepalen samen welk strand dit jaar het ‘Schoonste van Nederland’ is.

Op woensdag 31 augustus wordt bekendgemaakt welke tien stranden zich het schoonst mogen noemen. 

Wilt u uw stem geven aan één van de stranden van Ameland? Kies dan op www.supportervanschoon.nl voor ‘Ameland’ en deel uw sterren uit. U helpt ons op deze manier om een mooie plaats in de Top 10 van schone stranden van Nederland te behalen. Met uw stem maakt u kans op een mooi strandlaken en een heerlijk strandweekend voor twee personen op Nederlands schoonste strand. 

Met de Schoonste Stranden Verkiezing vraagt NederlandSchoon aandacht voor schone stranden. Door deze verkiezing is de aandacht voor het voorkomen van zwerfafval op stranden enorm toegenomen. Dankzij de inspanningen van gemeenten, paviljoens en het publiek stijgt de schoonscore van de stranden elk jaar.

Meer informatie vindt u op www.nederlandschoon.nl en www.supportervanschoon.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven