Schildergroep Zee van Kleur

We gaan weer beginnen! Maandag 19 september start de eerste middag- en avondgroep, 26 september begint de tweede middag- en avondgroep. We gaan met een nieuwe kijk en ideeën aan de slag. Wel werken we weer met muziek, poëzie, en nieuwe opdrachten. Maar je kunt ook gewoon fijn bezig zijn met je eigen inspiratie.

Niets moet en alles mag op het gebied van tekenen, schilderen, werken met pastels en gemengde technieken. Iedereen neemt haar/zijn eigen materiaal mee, en je krijgt begeleiding/ hulp als je dat wilt. In de koffie- en theepauze horen en vertellen we over kunst en cultuur en alles wat ons bezighoudt.

De middagen zijn van 14.00 tot 17.00 uur, de avonden van 19.00 tot 22.00 uur. Je kunt je (weer) opgeven via a.b.kleindeboer@knid.nl of bellen, tel. 0519-542 526.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven