Pionier ‘Chef Yoga’ brengt yogaretreats naar Ameland

Yoga is populair. Retreats worden wereldwijd geboekt, en dan vooral naar het buitenland. Daar komt dankzij Helene Oudman verandering in. De chefkok is gestart met Chef Yoga – ‘chef en retreats yogawise’. De favoriete bestemming is gekozen: Ameland! Met de eerste yogaretreat in het weekend van 23 t/m 25 september.

De retreat van Chef Yoga biedt een weekend met drie yogalessen, massages, eten verzorgd door Chef Yoga plus een lunch, een workshop schrijven & dichten en natuurlijk uitwaaien, relaxen en plezier. Op een plek met de paarden en vuuroren voor de deur. 

Kijk voor het hele programma op de website: www.chefyoga.nl / contactchefyoga@gmail.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven