Fria kunstenaars gaan over Zee

Vanaf 9 juli exposeren in het Natuurcentrum (Nes) en het Maritiem Centrum (Hollum) op Ameland zeven kunstenaars van Fria (vakvereniging beeldend kunstenaars in Friesland). De expositie duurt tot en met 22 oktober 2016 en sluit daarmee deze editie van Fria over Zee af. 

De expositie toont zeer uiteenlopend werk, van traditionele schilderkunst en moderne fotografie tot en met glas in lood en een beeld verzonken in zout. Ambachtelijk werk wordt op boeiende wijze gecombineerd met werk van kunstenaars die moderne technieken toepassen en experimenteren met combinaties van materialen. Op verrassende wijze gaan de werken een boeiende interactie aan met elkaar en met de sfeer van het eiland.

Daar waar het Natuurcentrum en het Maritiem Centrum u informeren over de omgeving met haar natuur en geschiedenis bieden de kunstwerken een andere blik op het eiland.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven