Beste Strandpaviljoen van Nederland

Zoals elk jaar wordt weer gezocht naar het Beste Strandpaviljoen overall én in verschillende categorieën. Vanaf zaterdag 14 mei kan eenieder op Strandverkiezingen.nl zijn stem uitbrengen op zijn favoriet. Uiteraard streven wij ernaar dat één van de Amelander strandpaviljoens met de eer gaat strijken. 

Als u uw stem uitbrengt maakt u wekelijks kans op een geheel verzorgde barbecue door A-Z Barbecue, voor 5 personen en op een locatie naar keuze.

Mysteryguests

Dit jaar zijn de mysteryguests nog belangrijker geworden voor de verkiezing. De 40 populairste zaken worden namelijk 2 keer bezocht door anonieme beoordelaars. Hiervoor zijn 80 mysteryguests nodig. Wilt u hier ook aan meedoen? Schrijf u dan nu hier in. Uiteraard worden alle kosten vergoed.

De verkiezing

De verkiezing Strandpaviljoen van het Jaar wordt jaarlijks gehouden om de strand- én binnenwaterpaviljoens te promoten en het imago te versterken. De wedstrijd is een initiatief van Strand Nederland. Partners zijn Stichting Nederland Schoon, Koninklijke Horeca Nederland, NBTC Holland Marketing en horecavakblad Entree. Dit jaar wordt de verkiezing voor de tiende keer georganiseerd.

Via www.strandverkiezing.nl kan er gestemd worden of aangemeld worden als mystery guest om een paviljoen te beoordelen. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven