Dag van de Bouw

Op zaterdag 4 juni a.s. wordt voor de 11e keer de Dag van de Bouw georganiseerd. De Dag van de Bouw is een initiatief van Bouwend Nederland en de aangesloten bouwbedrijven, dat elk jaar wordt gehouden op verschillende bouwlocaties door het hele land. Zaterdag 4 juni kun je tussen 10.00 en 16.00 uur een kijkje nemen op de Veerdam Ameland.

Dit project (Aannemer Van den Herik en opdrachtgever Rijkswaterstaat) behelst de renovatie van de veerdam. Dit is nodig om de veiligheid en bereikbaarheid van de veerdam te garanderen. Informatie over de Veerdam is te verkrijgen in de directiekeet van de aannemer (tegenover de Piraat). Tevens vinden er activiteiten plaats bij de dijkverbetering Ameland (Aannemerscombinatie Van den Herik – Jansma Drachten en Wetterskip Fryslân)

Voor beide projecten adviseren wij om op de fiets te komen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven