Gaan jullie weer mee op studiereis?

Amelander ondernemers, gemeente, natuurorganisaties en VVV zijn inmiddels zes keer met elkaar op studiereis geweest. Zo ging de reis naar Usedom, de Zeeuwse en Vlaamse kust, Norderney, Sauer-land, Esbjerg, Rømø en Fanø. In 2015 zijn we dichter bij huis gebleven, toen is een bezoek gebracht aan de kop van Noord-Holland en Texel. Ook in 2016 blijven we in Nederland!

 

De reis gaat van 7 tot 9 juni a.s. naar Giethoorn en Valkenburg. Beide grote toeristische trekpleisters.

Programma
In grote lijnen ziet het programma als volgt uit: Dinsdag 7 juni staat in het teken van een bezoek aan Giethoorn, met o.a. presentaties van Waterreijk marketing over de internationale marketing en promotie van Giethoorn, de gemeente Steenwijkerland en het verhaal van de markante ondernemer van de locatie, Grandcafé Fanfare (bekend van de film van Bert Haanstra). We lunchen aan boord van een rondvaartboot terwijl we door Giethoorn varen.
Daarna rijden we naar Valkenburg. We overnachten in het Parkhotel Valkenburg. Hier is ’s avonds ook het diner, waarbij gasten worden uitgenodigd.

Op woensdag 8 juni staat een aan-tal bezoeken op de planning zoals een hotelbezoek, kuuroord Thermae 2000 en A Gogo Valkenburg – een indoor en outdoor centrum met kabelbaan, grotten, etc. ’s Avonds een diner waarbij gasten worden uitgenodigd om na het diner met ons te discussiëren over toerisme.

Donderdag 9 juni brengen we een bezoek aan Park Gravenrode, een toeristisch-recreatief gebied in Parkstad Limburg. Er is een grote variatie van natuur en landschap-pen door de aanwezigheid van beken, diverse visvijvers, uitge-strekte hellingbossen, kastelen, oude hoeves en een heus stuw-meer. Attracties zijn o.a. Snow-World Landgraaf, SnowWorld Outdoor Park, Megaland (Pink-pop), Mondo Verde, de langste trap van Nederland en Discovery Center Continium.

Naast het inhoudelijke programma ‘kijken in de keuken bij collega’s’ is het samen met de groep reizen en verblijven een belangrijk on-derdeel. Je gaat in een andere set-ting met elkaar om, ondernemers en gemeente leren elkaar beter kennen en er kunnen allerlei on-derwerpen out of the box bespro-ken worden.

Aanmelden
De studiereis is van 7 tot 9 juni 2016. De kosten bedragen onge-veer € 375,- p.p. Voor ondernemers zijn dit uiteraard bedrijfskosten. Wilt u ook mee of wilt u meer weten over het programma neem dan contact op met Anneke de Witte van VVV Ameland of Sjon de Haan.

Aanmelden voor de studiereis kan via anneke@vvvameland.nl of sdehaan@ameland.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven