De Opstapper

Wilt u vanaf de veerdam in Holwerd naar Dokkum reizen? Denk dan aan de Opstapper. De Opstapper is een aanvulling op het lijngebonden openbaar vervoer in Fryslân. Indien dit openbaar vervoer niet rijdt, dan biedt De Opstapper een aanvullende verbinding tussen twee punten. Tussen de veerdam in Holwerd en Dokkum (De Sionsberg of centrum) rijdt de Opstapper ook.

Voor de Opstapper moet minimaal een uur van te voren worden gereserveerd. Dit kan door te bellen of te sms-en naar telefoonnummer 0800-2802803. De tijden en de lijnnummers zijn onlangs gewijzigd. Voor vragen over de Opstapper en de actuele dienstregeling kunt u terecht op www.arriva.nl of bij Arriva Klantenservice via telefoonnummer 0800-0232545.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven