Arriva scoort hoge cijfers

Het busvervoer op de Waddeneilanden is wederom met hoge cijfers beoordeeld. Reizigers waarderen het vervoer op Schiermonnikoog met maar liefst een 8,5. Vlieland, Terschelling en Ameland krijgen gezamenlijk een 8,3. Hiermee nemen de Waddeneilanden plaats één en drie in op de landelijke rangordelijst van de OV-klantenbarometer.

Anne Hettinga, bestuursvoorzitter van Arriva Nederland: “Opnieuw ben ik oprecht trots op de resultaten uit het onafhankelijke reizigersonderzoek. De top vijf wordt door maar liefst vier onderzoeksgebieden van Arriva gevuld. Er zijn op veel onderdelen hoge cijfers gegeven. En waar de reiziger kritischer is geweest, daar gaan we uiteraard kijken hoe we verbeteringen kunnen aanbrengen. Een goed rapportcijfer mag gevierd worden. Daarom staat er op alle vestigingen van Arriva vandaag taart!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven