Topdrukte bij de zeehondenopvang

In de opvang bij Zeehondencentrum Pieterburen is het zeer druk. Het centrum nodigt daarom iedereen uit om tijdens de voorjaarsvakantie de zeehonden te steunen met een bezoek. Het is topdrukte bij de zeehondenopvang in Pieterburen. Door de zachte winter zijn er bijzonder veel zeehonden binnen gebracht met een longworminfectie.

De opvang zit erg vol en het Zeehondencentrum heeft daarom alle hulp nodig om de kosten voor vis en verzorging op te kunnen brengen. Ze biedt daarom iedere bezoeker een mooie beleving tijdens de voorjaarsvakantie, iedere betalende bezoeker betekent namelijk weer een maaltje vis voor een zeehond!

Het centrum verzorgt momenteel het thema “grootste roofdier van de Waddenzee”, dat betekent dat er verschillende activiteiten in het bezoekerscentrum zijn. Zo is er een spannende bottenshow en zijn er rondleidingen achter de schermen. Kijk voor meer informatie op: www.zeehondencreche.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven