HorecaBeurs Ameland 2016

Na het succes van vorig jaar organiseert Koninklijke Horeca Nederland afdeling Ameland wederom een grote, veelzijdige horecabeurs in het centrumgebouw van Vakantiepark Klein Vaarwater te Buren. Deze beurs vind plaats op dinsdag 2 februari 2016 tussen 16.00 uur en 22.00 uur.

Een beurs met nieuwe horecatrends, innovatieve producten en food inspiratie. Het aantal te verwachten exposanten in vergelijking met vorig jaar is enorm toegenomen. Onder andere leveranciers van keukenapparatuur, inrichting, software, kassa’s, accountancy, groothandels, dranken, wijnen, koffie, schoonmaakartikelen, linnengoed, meubels, tafeldecoratie, servies, relatiegeschenken en onderhoudsbedrijven zullen vertegenwoordigd zijn.

De organisatie biedt de bezoeker meer dan alleen een beurs. Er worden diverse kookdemo’s gegeven, proeverijen van diverse lekkernijen en een ondernemers workshop “Future proof ondernemen”. Bovendien is Koninklijke Horeca Nederland aanwezig met een stand voor info en advies. Vanaf 19.00 uur is er in de feestzaal live entertainment met als afsluiter JELLE B. In samenwerking met Heineken wordt er dit jaar ook weer een biertapwedstrijd georganiseerd om 19.30 uur.

Ook voor Amelander ondernemers uit andere branches is het de moeite waard om eens een kijkje te nemen en/of te netwerken. Alle ondernemers, particuliere verhuurders, verenigingen en andere belangstellende van Ameland zijn dan ook van harte uitgenodigd.


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven