Herstructurering vakantiepark Boomhiemke

De stacaravans op vakantiepark Boomhiemke kunnen langer blijven staan, tot uiterlijk 1 januari 2017. Dit heeft de directie van Roompot Recreatie Beheer B.V. besloten op aandringen van het college van burgemeester en wethouders.

Afgesproken is dat de stacaravans in de zuidwesthoek van het terrein tot 1 september 2016 kunnen blijven staan en de caravans op Froukehiem tot 1 januari 2017. De eigenaren van de stacaravans zijn door de directie van Roompot geïnformeerd.

Het college onderzoekt of er alternatieve plaatsen op andere recreatieterreinen op Ameland kunnen worden gevonden.

De plannen die Roompot heeft met vakantiepark Boomhiemke zijn in overeenstemming met het geldende bestemmingsplan. Eventuele benodigde omgevingsvergunningen voor de bouw van recreatiewoningen zullen volgens de formele procedure worden aangevraagd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven